Music Trips

Music Trips organiseert zeer aantrekkelijke reizen naar Holland. Het is een bedrijf met 15 medewerkers. De directie is in handen van Nan van Groeningen die al vele jaren ervaring heeft met het organiseren van koor- en orkestreizen voor zijn eigen Nederlandse koren en orkesten. Ook heeft hij de afge- lopen jaren vele koren en orkesten ontvangen uit diverse landen.

 

Nan van Groeningen is enkele jaren geleden begonnen met het aanbieden van muziekreizen uit andere landen naar Holland. Music Trips heeft de contacten die u nodig heeft voor de organisatie van uw concertreis naar Holland. Zij hebben contacten met zeer vele koren en orkesten in Nederland en tevens de contacten met concertzalen en kerken.

 

Music Trips legt voor uw koor of orkest de contacten met koren en orkesten in Holland en organiseert de concerten. In Holland zijn zeer veel koren en orkesten en zowel de koor- als orkestleden vinden het fantastisch om musici uit het buitenland te ontvangen. En het publiek komt graag naar zulke concerten!
Music Trips staat voor gegarandeerde exclusiviteit voor een onvergetelijke muziekreis.

Lees meer ....